Οικογενειακά διαμερίσματα διακοπών στην Ιερισσό

Ξενώνας Λιόγερμα

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΣ
Κλείστε το διαμέρισμά σας
5.0/5
9.6/10
4.5/5
5.0/5
5.0/5

Ξενώνας Λιόγερμα Ιερισσός Χαλκιδικής

Στο Ξενώνα Λιόγερμα θα βρείτε 8 άνετα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για την καλοκαιρινή σας απόδραση. Όλα τα διαμερίσματα είναι δίχωρα για την μεγαλυτερη άνεσή σας .΄Ενας όμορφος κήπος περιβάλλει το κτίριο και σας περιμένει για την καλοκαιρινή σας χαλάρωση

Τα Διαμερίσματά μας

Οστράκο

25
m2
2
δωμάτια
2
θέσεις
απο
45
/την βραδιά

Κοχίλι

Έξοδος στον κήπο
Ισόγειο
35
m2
2
δωμάτια
2
θέσεις
απο
55
/την βραδιά

Κοράλη

1ος όροφος
35
m2
2
δωμάτια
2
θέσεις
απο
60
/την βραδιά

Θάλασσα

Ξύλινο εσωτερικό πατάρι
45
m2
2
δωμάτια
3
θέσεις
απο
65
/την βραδιά

Γλάρος

Έξοδος στον κήπο
Ισόγειο
35
m2
2
δωμάτια
2
θέσεις
απο
55
/την βραδιά

Βότσαλο

35
m2
2
δωμάτια
2
θέσεις
απο
60
/την βραδιά

Αστερίας

Έξοδος στον κήπο
Ισόγειο
30
m2
2
δωμάτια
2
θέσεις
απο
55
/την βραδιά

Αγκυρα

Ξύλινο εσωτερικό πατάρι
40
m2
2
δωμάτια
3
θέσεις
απο
65
/την βραδιά

Προσφέρουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις

Κλιματιστικό
Μπαρμπεκιου
Τοστιέρα
Βραστήρας νερού
Κήπο λαχανικών
Παιδική χαρά
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
Ψυγείο
Πλυντήριο
Ελεύθερο Wi-FI
Ανατομικό στρώμα
Ιδιωτικό χώρο έξω απο τα διαμερίσματα
Πιστολάκι
Ντουζιέρα με καμπίνα
Πλήρως Εξοπλισμένη Κουζίνα
Ντουλάπα
LCD TV

Ένας μεθυστικός συνδυασμός γαλάζιου και πράσινου

Χαλκιδική

Σε αυτόν το μεθυστικό καμβά γαλάζιου και πράσινου, θα βρείτε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών για τη διαμονή σας, κυρίως στο πρώτο “πόδι”, στην κοσμοπολίτικη Κασσάνδρα, παραδοσιακούς παραθαλάσσιους ξενώνες, μαρίνες στις ακτές της Σιθωνίας, καθώς και μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως την Αρχαία Όλυνθο, τα Στάγειρα, τη γενέτειρα του Αριστοτέλη και ασφαλώς το Άγιο Όρος, ανυπέρβλητο μνημείο της χριστιανοσύνης και μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, ένα ζωντανό μουσείο του βυζαντινού πολιτισμού μέσα στην παρθένα φύση.

Ιερισσός

Η Ιερισσός Χαλκιδικής είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Αριστοτέλη με 3.455 κατοίκους . Αποτελεί ιστορικά τη συνέχεια της αρχαίας Ακάνθου, η οποία υπήρξε αποικία των Ανδρίων από τον 7ο αιώνα π.Χ και σπουδαία πόλη της Μακεδονίας, όπως αναφέρεται από τους ιστορικούς και αναδεικνύεται από την αρχαιολογική έρευνα.

Η σύγχρονη Ιερισσός είναι μια όμορφη και σύγχρονα δομημένη παραλιακή κωμόπολη, με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά. Αποτελεί την έδρα του Δήμου Αριστοτέλη. Στην είσοδο από Στρατώνι ξεχωρίζει ο πύργος της Κρούνας, στο κέντρο ξεχωρίζει το Κέντρο Πολιτισμού και λίγο πιο έξω απέναντι από το λιμάνι ξεχωρίζουν τα τείχη της Αρχαίας Ακάνθου.

Παρά το γεγονός ότι η Ακανθος φημιζόταν για το κρασί της, οι νεότεροι Ιερισσιώτες ασχολούνται με την αλιεία, τη ναυπηγική, το εμπόριο, την κατασκευή έργων στο Αγιο Ορος και τον τουρισμό. Είναι σημαντικό λιμάνι της Βόρειας Ελλάδας, με αξιόλογο αλιευτικό στόλο. Εξ’ άλλου τα ψάρια του κόλπου της Ιερισσού είναι φημισμένα σ’ όλη την Ελλάδα για τη νοστιμιά τους.

Οι περισσότεροι επισκέπτες περνούν από την Ιερισσό είτε για να μεταβούν από εδώ στο Αγιο Ορος, είτε για να απολαύσουν τις αμμουδιές της. Έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει παραλίες κατάλληλες για κολύμβηση και βραβευμένες με γαλάζια σημαία, beach bars, καφέ και ταβέρνες μέσα στον οικισμό, στον παραλιακό πεζόδρομο που την καθιστούν μοναδικό τόπο διακοπών.

Ιερισσού
Ξενώνας Λιόγερμα Κήπος

Καλώς ήρθατε στη Γκαλερί μας

Μεταβείτε στη Γκαλερί
Βίλα Ξενώνας Λιόγερμα
Χαλκιδικής